10 Methoden om die aantrekkelijke klokkenbodems te stylen in 2015

Er was een tijd dat de bloemenkracht zeventig, Woodstock, Dum Maro Dum-momenten en de psychedelische prints, patronen en kleuren de modewereld regeerden. Van Mumtaz tot Neetu Singh, Shabana Azmi tot Zeenat Aman, Bette Davis tot de gedurfde Charlie’s Angels, iedereen droeg toen de Flower Power Seventies, met de jaren tachtig en ook de jaren negentig. Een van de typische stijlen in de jaren zeventig was de lopende Amok-mode-verklaringen van de klokkenbodem. De new-age avatar is Palazzo-broek.
De dag terugbrengen
Moeders zouden de gelukkigste die je bekijken in een van deze trendy tien stijlvolle stijlen, wanneer je je klokkenbodem koppelt aan elk type van de tops voor een avondje uit, zowel naar de universiteit als meer. Stel moeder Bayern Munich Thuisshirt in staat om ook haar gouden dagen herinneringen op te halen, en dat u dat kunt laten gebeuren. Hier zijn hier tien trendy methoden om in 2015 bel-bodem te dragen!
[Lees ook: Summertime Street Style]

Bron: Violetstreet.the College Woman met haar eigenzinnige aard
Donkerbruine klokkenbodem met een gemakkelijk ronde kraag T-shirt was een woede in de jaren zeventig, en dat je ook in deze dag exact hetzelfde kunt emuleren!
Bron: pinimg.com voor een spinstersfeest
Kleed je dit weekend aan met een vintage touch voor een spinstersviering om de stemming te bepalen. Totaal de look met vintage jaren zeventig houten hoge honden, verfraait de pols met geoxideerde sieraden en voor de top, draag eronder een camisole en leg het met een pure jas om de look te totaal.
[Lees ook: precies hoe je een camisole moet dragen]

Bron: pinimg.comout naar het Spaans Voetbalelftal Thuisshirt winkelcentrum met het kind en manlief
Zomermode draait helemaal om plezier en blijft cool, daarom is een paar gescheurde klokbodemgersims met hakken, gecombineerd met een mouwloze witte v-hals top en het haar dat loslaat, is de eenvoudigste methode om hoofden te maken draai overal waar je heen gaat.
Bron: pinimg.com stirt het warm in de kroeg
Curvy vrouwen kunnen ook plezier hebben. Plus-formaat zusters horen-Har! Een off-shoulder top met klokkenbodem voor de benen, hakken om te dansen en een statement hanger zou je helpen veel meer te krijgen dan alleen oogbollen!

Bron: pinimg.comon van Charlie’s Angels
We hielden van de stijlmantra van de charlie engel drietal schoonheden. High-tailed bel-bodembroek met een stopte in T-shirt en een tas om mee te nemen was het patroon terug in de jaren zeventig. Afro -haar of permanent, veer gesneden of loslaten, evenals recht, we laten de look aan jou achter!
[SC: Mediad]

Bron: pinimg.combright en fuffed
Voor een zwembadviering waar de norm zou zijn om de wateren in te lopen met behulp Cruz Azul Thuisshirt van een bikini, zou je het gevoel moeten hebben niet de gewone lass te zijn, maar toch je levendigheid zou willen verspreiden, geloof monotone mode van kop tot teen. Gebooide klokbodembroek in exact dezelfde kleur als je top met witte randen brengt de trendy touch in.
Bron: pinimg.com Soueer Crop Top, Losse bedrukte overjas evenals denim bell-bottoms
Voor een avondje uit met vrienden, moet je eerder afgezien van de bende die hun margaritas nipt. Sheer in reliëfgewassen in reliëftoppen met geprinte losse katoenen overjassen en denim gescheurde klok-bottoms met hakken, brengt een geweldige kuikenvieringslook met zich mee.

[Lees ook: hier is precies hoe je de look voor een vintage feest kunt rocken]
Bron: pinimg.combring op de Disco Fever Baby!
Toen de wereld niet kon stoppen met dansen op de beats van Disco, schudden de Pyts toen hun mooie rondingen naar ABBA, BeeGees en meer. Een lage V-hals bloementop en het Afro-haar zetten de look uit, met linnen bell-bottoms en hakken, die het evenement op veel partijen sierde.
[Lees ook: wijd uitlopende broek is terug met een knal]
Bron: pinimg.combell-bottom broek had hun eigen stijl, hun eigen aura en grandeur om dit te vermelden, evenals met name voor bochtige Indiase vrouwen die de vochtigheid trotseerden en warm op het continent, de bescheiden bell-bottom niet Hield de lasses alleen trendy en koel, maar stelde hen echter in staat om ook de echte vrouwen-kragen te pronken! Bereid om te pronken met je bochten en de new-age je bewegingen te tonen, herstel nu de klokkenbodem!

Leave a Reply

Your email address will not be published.