3 zomertas trends die overal in 2020

3 zomertas trends worden die overal in 2020 zullen zijn-terwijl we nog steeds midden in de lente Wolverhampton Wanderers Thuisshirt zitten, zijn we mentaal al snel vooruit naar de zomer.

Of u nu een basiscorrectiefbroek draagt ​​en een tanktop of een mooie bloemenmaxi -jurk, een tas is een ongecompliceerde manier om interesse toe te voegen aan al uw zomersembles.

De zomer is net om de hoek, en er is niet veel eenvoudiger manier om je nieuwe seizoenslook te versterken dan met een chique, nieuwe handtas.

Hier zijn de 3 zomerse tag trends die overal in 2020 zullen zijn:

Natuurlijke materialen

3 zomertas trends Santos Laguna Thuisshirt die overal in 2020 zullen zijn
strozak
via Mychicobsession

Het is geen verrassing dat Boheemse en natuurlijke texturen zoals raffia, stro en rieten tassen deze zomer een enorme hit worden, maar dit seizoen voelen de strandklare stoffen een Club America Thuisshirt stuk verfijnder aan in slanke en gestructureerde silhouetten of getrimd met luxe leer.

Oversized bakken

Mijaflatau
@Cultgaia
Oversized bakken
Goed nieuws voor ons dames die het huis niet kunnen verlaten zonder extra schoenen, een make -uptas, snacks, enz.! De populairste tassen van de zomer komen in de vorm van extra grote kopers en slingers in talloze stoffen zoals boterachtig zacht leer, canvas, suede en mock croc.

Zie ook

Winkel en stijl, zomermode
Hoe je zomerjurken draagt ​​voor avondlook

Super kleine tassen

vogue.co.uk
Super kleine tassen
rover.ebay.com
In tegenstelling tot grote portemonnees hebben teenachtige microzakken een moment. Denk aan handheld muntenporteminplaten, micro-kettingzakken en crossbody portemonnees die zowat op je airpods passen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.